20-21 Ιανουαρίου 2018 Αγγελικό Ρέϊκι 3ου και 4ου Βαθμου Master με την Μέρεντιθ Παυλίδης

December 22, 2017 10:49 pm Published byΑγγελικό Ρέικι 3ου & 4ου βαθμού, Μάστερ
20 & 21 Ιανουαρίου 2018
10:00-19:00
με την Μέρεντιθ Παυλίδης
Δρυόπων 26, Άνω Πετράλωνα, Πρώτος όροφος – ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Παρακαλώ ελάτε 15 λεπτά πριν την έναρξη

Facebook Event

Ο Σκοπός αυτού του Εργαστηρίου είναι να εισάγει τον συμμετέχοντα στην Μάστερ ενέργεια αυτού του συστήματος. Αυτό θα συμβεί με τον πιο τέλειο τρόπο για τον κάθε συμμετέχοντα.

Η ονομασία Ρέικι Μάστερ μερικές φορές έχει παρεξηγηθεί. Στο Αγγελικό Ρέικι παίρνουμε την καθοδήγηση μας από την Αρχαία Σοφία, το να λάβουμε ένα συντονισμό στην Μάστερ ενέργεια είναι πρώτα απ’ όλα μια προσωπική διαδικασία. Η Ψυχή σας, σας οδήγησε στο σημείο όπου μπορείτε να λάβετε αυτό το ενεργειακό εργαλείο προκειμένου να γίνεται Κύριοι του εαυτού σας, αποδεχόμενοι ότι αυτή η εκδηλωμένη πραγματικότητα είναι δικό σας δημιούργημα. Ο κόσμος μας είναι μία τεράστια παιδική χαρά και αυτοί οι συντονισμοί δεν έχουν να κάνουν με το να είμαστε καλοί ή πνευματικά τέλειοι, μια κριτική που οι άνθρωποι κάνουν χωρίς πολλή σκέψη, αλλά έχει να κάνει με την αποδοχή και την αναγνώριση ότι ο κάθε ένας από εμάς είναι ο απόλυτος δημιουργός της ζωής του αποδεχόμενος αυτήν την κυριαρχία του επί της πραγματικότητας του με την προσωπική ευθύνη και αυτο-αφύπνιση που αυτό συνεπάγεται. Αυτό το εργαστήριο μας ανοίγει την πόρτα για να αφήσουμε πίσω το ρόλο του θύματος και την αίσθηση ότι ζούμε τη ζωή μας σαν αποτέλεσμα κάποιας εξωτερικής επίδρασης.

Στο Αγγελικό Ρέικι το 3 & 4 Μάστερ εργαστήριο Δεν είναι το επίπεδο του δασκάλου. Είναι ένα σκαλοπάτι στην προσωπική πνευματική μας πορεία. Θα αφυπνίσει πνευματικά ταλέντα και ο καθένας θα χρησιμοποιήσει αυτή την ενέργεια με το δικό του μοναδικό τρόπο. Η ζωή μπορεί να αρχίσει να ξεδιπλώνεται με ένα νέο τρόπο, τα μαθήματα που η Ψυχή σας έχει επιλέξει μπορεί να αναδυθούν ενεργειακά και να παρουσιάζονται πιο δύσκολες προκλήσεις.

Υπάρχει μια λανθασμένη μοντέρνα αντίληψη ότι όταν κάποιος βαδίζει στο Πνευματικό μονοπάτι η ζωή είναι ομαλή, καλή, εύκολη και χαρούμενη. Θα ήταν πιο ακριβές να πούμε ότι σήμερα το Πνευματικό μονοπάτι είναι ευμετάβλητο, δυναμικό, τραχύ, γεμάτο προκλήσεις και ενίοτε χαοτικό. Είναι δική μας επιλογή αν θα περπατήσουμε αυτό το μονοπάτι με Χάρη, Αγάπη, Χαρά και Δύναμη.

Το Μονοπάτι του Μάστερ είναι σπάνια εύκολο, αλλά είναι γεμάτο Ζωή. Το εργαστήριο αυτό είναι ένα δώρο για όποιον θέλει να ενωθεί πιο βαθιά με το Αγγελικό Βασίλειο. Ο Αρχάγγελος Μέτατρον πάντα έλεγε ότι το Αγγελικό Ρέικι είναι “Η Θεραπεία της Εποχής μας” και σκοπός του είναι να υποστηρίξει όσους αναζητούν καθοδήγηση στο δικό τους πνευματικό μονοπάτι. Είμαστε όλοι στο δρόμο προς την ενσωμάτωση και συνειδητοποίηση της αλήθειας ότι είμαστε δημιουργικά όντα, ότι είμαστε κυρίαρχοι αυτής της πραγματικότητας. Το εργαστήριο αυτό, μας παρέχει τα εργαλεία για την ένωση με την ενέργεια της Ψυχής μας και την εκπλήρωση του σκοπού μας πάνω στη γη.

Οι βαθιοί και εμβριθείς συντονισμοί καθώς και η θεραπευτική εμπειρία σε αυτό το εργαστήριο προσφέρουν μια από τις δυνατότερες βιωματικές εμπειρίες για εκείνους που επιδιώκουν την αλλαγή.

Πολλοί άνθρωποι έχουν βιώσει, να ξεδιπλώνεται το σχέδιο της ζωής τους να ξεδιπλώνεται μετά τη λήψη αυτών συντονισμών. Μερικοί διαπίστωσαν ότι η σύνδεση με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ αφύπνισε μια βαθιά ικανότητα να καθαρίζουν και να θεραπεύουν αυτό τον πλανήτη, άλλοι έχουν γράψει εμπνευσμένη πεζογραφία και ποίηση, άλλοι πάλι έχουν διαπιστώσει ότι φίλοι και συνεργάτες τους έχουν απευθύνονται σε αυτούς για βοήθεια και ότι αυτή η βοήθεια είχε Αγγελική έμπνευση. Όποιο και αν είναι το Ντάρμα σας, είναι μοναδικό για εσάς και χρειάζεται να αφυπνιστεί και να υποστηριχθεί.

Το Εργαστήριο αυτό περιλαμβάνει:

o Το σκοπό, τη διαδικασία της αφιέρωσης, του καθαρισμού, του ανοίγματος και του κλεισίματος του χώρου του εργαστηρίου.
o Ανακεφαλαίωση της Φύσης της Αγγελικής Ενέργειας και των Αρχαγγέλων.
o Διαλογισμός Γείωσης και Αισθαντικού Σώματος.
o Τρεις Ανταλλαγές Θεραπείας.
o Καθαρισμό και Απελευθέρωση Οντοτήτων.
o Συντονισμό στο Αγγελικό Ρέικι 3ου βαθμού.
o Συντονισμό στο Αγγελικό Ρέικι 4ου βαθμού.
o Συντονισμό στις Αγγελικές Ακτίνες.
o Αρχαγγελικό Συντονισμό Μάστερ.
o Κατανόηση της Οικογένειας της Ψυχής, όπως εισάγεται στην Θεραπεία με τη Θεϊκή Παρουσία.
o Ιστορία, Ενημέρωση και Συζήτηση στη χρήση της Θεραπείας με το Μάτι.

Παρακαλώ, για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ.

ΕΣΤΙΑ
* 210-3420417 ή 6986355813

Meredith Pavlidis
* 6972634470

Categorised in:

This post was written by Admin