18, 19, 20 Μαΐου, 2018: Αγγελικό Ρέικι 1-2 στην Θεσσαλονίκ 2018 με τους Καρανικόλα Ευαγγελία & Καλαμαράκη Θοδωρή

May 2, 2018 8:21 am Published by18, 19, 20 Μαΐου, 2018: Αγγελικό Ρέικι 1-2 στην Θεσσαλονίκ 2018 με τους Καρανικόλα Ευαγγελία & Καλαμαράκη Θοδωρή

Αγγελικό Ρέικι 1ου & 2ου βαθμού

Ο Σκοπός αυτού του Εργαστηρίου Πρώτον, είναι να αποκατασταθούν τα σύμβολα του Ρέικι στην αρχική τους Θεϊκή Δόνηση. Αυτή χάθηκε όταν ο άνθρωπος αποσυνδέθηκε από την Πηγή. Αυτή η διαδικασία μπορεί μόνο να δοθεί σαν δώρο σε μας από το Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός. Τα σύμβολα που δίνονται σε αυτό το εργαστήριο συντονίζονται μέσα από την Αγγελική δόνηση. Άγγελοι Θεραπευτές δίνουν τους συντονισμούς και εργάζονται μαζί σας σε μόνιμη βάση, τοποθετώντας τη σύνδεσή σας με το Αγγελικό Βασίλειο σε ένα νέο επίπεδο.

Θα μεταδοθεί στο μαθητή ένα ολοκληρωμένο σύστημα θεραπείας που περνά μέσα από τους Αγγέλους και τα σύμβολα του Ρέικι. Ο μαθητής λαμβάνει πρακτική εμπειρία σε θεραπευτικές μεθόδους που αφορούν την Θεραπεία σαν κανάλι, Θεραπεία με πρόθεση, Θεραπεία με Αναληφθέντες Διδασκάλους και Γαλαξιακούς Θεραπευτές και Πολυδιαστασιακή Θεραπεία. Το εργαστήριο επίσης περιλαμβάνει στην διδασκαλία πώς να συντονίζετε πνευματικά εργαλεία, κρυστάλλους και πεμπτουσίες.

Αυτό το εργαστήριο θα σας δώσει το πιο τέλειο δώρο για εσάς. Θα σας υποστηρίξει στο προσωπικό σας θεραπευτικό και πνευματικό ταξίδι, θα ανοίξει τα χαρίσματα και τα πνευματικά σας ταλέντα. Μπορεί να αποκαλύψει το Ντάρμα και το σκοπό της ζωής σας. Μπορεί να είναι για να σας βοηθήσει να υποστηρίξετε την οικογένεια και τους φίλους σας ή ένα βήμα παραπέρα προς την πορεία σας για να το μοιραστείτε με άλλους ως επαγγελματίας θεραπευτής ή δάσκαλος. Μπορεί να αλλάξει απόλυτα τη ζωή σας.

Μπορεί εσείς να μην γνωρίζετε, αλλά η Ψυχή σας γνωρίζει γιατί έφερε το Αγγελικό Ρέικι σε σας. Θα αλλάξει το DNA σας, τα Κύτταρα και τα Μόρια σας και θα ενεργοποιήσει το Φωτεινό σας Σώμα. Θα επιτρέψει σε σας να ενωθείτε πιο στενά με το Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός. Όλες οι πνευματικές διδασκαλίες και ενέργειες είναι Συμπαντικά διαθέσιμες στον καθένα, αλλά μέσω τη καθοδήγησης από τον Αναληφθέντα Διδάσκαλο Ντουάλ Κούλ και τον Αρχάγγελο Μέτατρον, καθώς και της μεγάλης του γνώσης γύρω από τις πνευματικές αρχές και τις αρχαίες διδασκαλίες, ο Κέβιν Κορ συνέθεσε ένα μοναδικό και βαθύ σύστημα θεραπείας. Αυτό το σύστημα ονομάστηκε Αγγελικό Ρέικι.

Το εργαστήριο αυτό περιλαμβάνει:

Δύο Καθαρισμούς και Συντονισμούς στο Αγγελικό Ρέικι.
Ένα Αρχαγγελικό Συντονισμό και Ευλογία.
Τον Ορισμό και την Κατανόηση της Φύσης της Αγγελικής Ενέργειας.
Τις Αρχές του Καθαρισμού και της Αφιέρωσης του Χώρου.
Έξι Θεραπευτικές Μεθόδους συμπεριλαμβανομένης της αυτο-θεραπείας και της θεραπείας από απόσταση.
Τέσσερις πρακτικές Ανταλλαγής Θεραπείας.
Καθαρισμοί και Συντονισμοί Κρυστάλλων.

Τους Νόμους της Θεραπείας σύμφωνα με την Θεϊκή Ιεραρχία, όπως δόθηκαν από τον Ντουάλ Κουλ.
Έναν πλήρη Συντονισμό στο Αγγελικό Ρέικι 1ου και 2ου βαθμού που περιλαμβάνει τα 8 Θεϊκά Πολυδιαστασιακά Σύμβολα.
Ένα πλήρες Κόψιμο του Κάρμα και έναν Αγγελικό Καθαρισμό πριν από τη λήψη των συντονισμών.
Μια θεραπευτική εμπειρία με εναπόθεση χεριών, γινόμενος κανάλι για την θεραπευτική ενέργεια των Αγγέλων Θεραπευτών και των συμβόλων του Ρέικι καθώς και τα πρώτα βήματα της Πολυδιαστασιακής Θεραπείας.

Ένας Συντονισμός στο Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός μέσω του Αρχαγγέλου Μέτατρον και ενός Συνόλου Αγγέλων “Τους Παντοδύναμους Σαρείμ”. Αυτός περιλαμβάνει ένα Συντονισμό που δίνεται από 30 Αρχαγγέλους, και Ουράνιους Πρίγκιπες Αγγέλους. Το εργαστήριο αυτό είναι μια δυνατή εμπειρία και προετοιμάζει το έδαφος για την επερχόμενη Γαλαξιακή Ενέργεια της Ανάληψης. Σας τοποθετεί στη δική σας Πνευματική Δύναμη και Γνώση του εαυτού σας, ως ο Αναληφθέντας Διδάσκαλος που πραγματικά είστε.

Πλήρης Διδακτέα Ύλη:

Η κατανόηση της διαδικασίας του καθαρισμού και της αφιέρωσης του θεραπευτικού χώρου. Όπως επίσης, το κλείσιμο του χώρου μετά τη ολοκλήρωση της συνεδρίας.
Ο ορισμός και η κατανόηση των Αγγέλων ως Θεϊκά Αρχέτυπα του Δημιουργημένου Σύμπαντος.
Απελευθέρωση οντοτήτων αν απαιτείται.
Ένας καθαρισμός και συντονισμός στο Αγγελικό Ρέικι 1ου βαθμού.
Ένας καθαρισμός και συντονισμός στο Αγγελικό Ρέικι 2ου βαθμού.
Ενεργοποίηση των συμβόλων από τον Άρχοντα Μελχισεδέκ στην Γαλαξιακή τους δόνηση.
Ένας Αγγελικός συντονισμός από 30 Αρχαγγέλους και Παντοδύναμους Σαρείμ, συμπεριλαμβανομένου και του συντονισμού του Μάστερ κρυστάλλου.
Ενεργοποίηση των συμβόλων του Ρέικι στην Αγγελική δόνηση από τον Αρχάγγελο Μέτατρον.
Εισαγωγή στους νόμους και τους κανόνες της θεραπείας, όπως δόθηκε από τον Ντουάλ Κουλ στην Αλίκη Μπέιλη στο βιβλίο “Εσωτερική Θεραπευτική”.
Έξι μέθοδοι θεραπείας.
Τέσσερις ανταλλαγές θεραπείας.
Επεξήγηση της θεραπείας από απόσταση και της αυτο-θεραπείας.
Αγγελικό Ρέικι κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, στα μωρά, και για την υποστήριξη των ίντιγκο παιδιών.
Επεξήγηση του πώς δημιουργούμε ένα ιερό χώρο και το ρόλο που παίζουν οι κρύσταλλοι, οι κάρτες, τα κεριά, το χρώμα, ο ήχος και οι ιερές πεμπτουσίες σ’ αυτό.

Πώς να καθαρίζονται και να συντονίζονται κρύσταλλοι και πεμπτουσίες στο Αγγελικό Ρέικι και πόσο σημαντικό είναι αυτό.
Παροχή του εγχειριδίου του 1ου & 2ου βαθμού σε κάθε συμμετέχοντα, κατά την έναρξη του εργαστηρίου και επεξήγηση του υλικού σε αυτό το βιβλίο. Το σχήμα, ο ήχος, ο σχεδιασμός και η έννοια των συμβόλων Δεν διδάσκονται. Απλά το να κοιτάξει κανείς τα σύμβολα ενσωματώνει την δόνηση τους στη συνείδηση ​​του δέκτη. Τα πιο τέλεια σύμβολα και η πιο τέλεια ενέργεια παρέχεται, έρχεται και καθοδηγείται από το Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός (όχι από το θεραπευτή).

Facebook

Facebook Event

Categorised in:

This post was written by Admin