Αγγελικό Ρέικι 1 & 2
Ο Σκοπός αυτού του Εργαστηρίου είναι να αποκατασταθούν τα σύμβολα του Ρέικι στην αρχική τους Θεϊκή Δόνηση. Αυτή χάθηκε όταν ο άνθρωπος αποσυνδέθηκε από την Πηγή. Αυτή η διαδικασία μπορεί μόνο να δοθεί σαν δώρο σε μας από το Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός.

Διαβάστε περισσότερα

Αγγελικό Ρέικι 3 & 4
Ο Σκοπός αυτού του Εργαστηρίου είναι να εισάγει τον συμμετέχοντα στην Μάστερ ενέργεια αυτού του συστήματος. Αυτό θα συμβεί με τον πιο τέλειο τρόπο για τον κάθε συμμετέχοντα.

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματίες Θεραπευτές
Ο Σκοπός αυτού του Εργαστηρίου είναι να εμβαθύνει τις γνώσεις του συμμετέχοντα πάνω στην θεραπευτική διαδικασία καθώς και να παρέχει κατάλληλη υποστήριξη και εκπαίδευση γι’ αυτούς που ενδιαφέρονται να εργαστούν επαγγελματικά.

Διαβάστε περισσότερα

Μάστερ Δασκάλου
Ο Σκοπός αυτού του Εργαστηρίου είναι να εντάξει τον συμμετέχοντα στην ενέργεια του Μάστερ Δασκάλου αυτού του συστήματος. Αυτό θα συμβεί με τον πιο τέλειο τρόπο για εσάς και σας συνιστούμε να είστε ανοικτοί σε οτιδήποτε μπορεί να ξεδιπλωθεί.

Διαβάστε περισσότερα

2016 Ρόδος, Εργαστήριο με την Christine Core

Αύγουστος 4-8, 2016 & Αύγουστος 11-15, 2016

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες

 

Παγκόσμιο Συνέδριο Αγγελικού Ρέικι 2016

24th and 25th Σεπτεμβρίου 2016
Hampstead London, United Kingdom
Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες

 

Ο Αρχάγγελος Μέτατρον μέσω του Κέβιν Κορ.

Σε αυτή την περίοδο τής ιστορίας τής Γης, η δόνηση στην οποία η γη υπάρχει, έχει αλλάξει. Όλη η ύπαρξη βασίζεται στη δόνηση. Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη Γη είναι ότι ανεβαίνει η δόνηση της και αυτό επιτρέπει στην ανώτερη δόνηση, στην οποία υπάρχει το Αγγελικό Βασίλειο, να αγκυροβολήσει τώρα στη γη. Διαβάστε περισσότερα